Social Icons

6 Disember 2013

KENAPA OMEGAGUARD PUJAAN HATI SAYA SEKELUARGA!

assalamualaikum w.b.t




anda mesti tertanya2 kenapa ENTRI saya di atas bertajuk OMEGAGUARD PUJAAN HATI SAYA..
Alhamdulilah...masih diberi kesempatan dan nafas untuk berkongsikan sedikit sebanyak MANFAAT OMEGA yang kebaboomm..sangat sesuai untuk kanak2 sehingga dewasa dan orang berumur...

Pertama sekali..siapa yang harus mengambil OMEGA ialah
# IBU MENGANDUNG**
#KANAK KANAK YANG MENHIDAP ASTHMA
#ORANG YANG INGIN MENJAGA TAHAP KESIHATAN JANTUNG
#ORANG YANG SELALU MENGALAMI SAKIT SENDI
#ORANG YANG INGIN MENURUNKAN BERAT BADAN
#PELAJAR


omegaguard shaklee adalah pilihan terbaik berbanding omega yang berada di pasaran luar kerana,
OMEGAGUARD SHAKLEE merupakan minyak ikan PALING TULEN di dunia yang mengandungi RANGKAIAN SPEKTRUM penuh 7 JENIS asid lemak  OMEGA 3 semulajadi iaitu,
EPA,DHA,ALA dan banyak lagi,

1 sajian OMEGAGUARD = 905mg asid lemak omega 3 EPA dan HDA

ANTARA KELEBIHAN OMEGAGUARD SHAKLEE



~ mempunyai asid lemak omega 3 yang merupakan lemak penting yang mana tidak dapat dihasilkan oleh badan  kita sendiri.
~ menjadikan kulit wanita licin dan mengimbangi hormon wanita yang menyebabkan PMS
~ Mencegah penyakit saluran darah dan strok
~membantu mengekalkan tekanan darah normal
~ merendahkan KOLESTROL,menghalang pembekuan darah di dalam badan,dan membantu mengurangkan risiko PENYAKIT JANTUNG

~BAGI IBU HAMIL,pengambilan OMEGA dapat membantu perkembangan otak janin serta tumbesaran ,dan membantu dalam perkembangan memori
` menjaga kesihatan paru paru dan meningkatkan SISTEM IMUN

~ MENENTANG KANSER
~memelihara otot sendi
~mencegah INSOMNIA dan membantu mengurangkan TEKANAN/STRESS

BAGI YANG INGIN KURUS,OMEGAGUARD adalah PILIHAN TERBAIK untuk hasil yang CEPAT kerana
~ fungsi omegaguard yang melancarkan perjalanan darah ketika bersenam,maka akan lebih banyaklah pembakaran lemak berlaku
~ berfungsi sebagai penghalang untuk pembentukan lemak
~ memperbaiki kadar GULA di dalam darah..

KENAPA OMEGAGUARD sesuai untuk seisi KELUARGA..

Saya adalah salah seorang pengamal OMEGAGUARD..oleh kerana ayah saya menghidap masalah jantung,ibu saya adalah seorang penghidap  penyakit darah tinggi...
Semenjak ayah mengamalkan OMEGAGUARD..injap jantung ayah dah berfungsi dengan baik..dan doctor pula suggest suruh amalkan je makan OMEGA..
IBU pula dah tak selalu pening bila high pressure...STRES tempat kerja pun dah kurang dan yang paling SUPERB....ibu nampak AWET MUDA.!

Dah x sempat nak usha gambar ibu SEKARANG...insyaAllah next ENTRI saya kongsi gambar ibu yang makin HARI macam ANAK DARA sebab makin cantik dan awet muda...:)

INGIN HARGA ISTIMEWA DAN KONSULTASI PERCUMA

hubungi; 
UMI WASILAh 1064902
PM.WHATSAPP.SMS. 0128203830
msfariezwasilah@yahoo.com





 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my