Social Icons

13 Disember 2013

SUPPLEMENT SHAKLEE untuk HERO HERO MAMA TERCINTA!

Assalamualaikum wbt..

Apa khabar semua  pembaca di sana,,diharap kita semua dilimpahi rahmat dan barakah oleh Allah S.W.T di hari yang indah ini..13.12.13..:)

Alhamdulilah..masih diberi kesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak tentang sedikit tips untuk kesihatan anak2..bakal saya kongsikan sebentar lagi ya..:)

saya mempunyai 3 org hero...biasala budak2 memang suka makanan ringan..especially yang nombor 2..(iyyadh)..dia mmg jenis tak suka makan nasi,dah 2 3 suap,,kenyang plak tu......
Tapi bila nampak makanan ringan (keropok ntah pape,gula2,) Masya Allah..makan tak hengat dunia lak tu..kalau boleh setiap masa nak makan benda2 mcm tu....

berbeza pula dengan abang dia (isyraf) n adiknya (izyadh)..dorang ni mmg layan juga makanan ringan tapi.,pengambilan nasi both of them takde masalah..

yang saya risaukan ialah anak nombor 2..so start dari situ...saya terfikir n mencari supplement yang sesuai dengan mereka bertiga ni...banyak juga supplement yang saya  beli d pasaran tapi satu pun tak berhasil dengan anak saya yang 'kebal ' ni..

satu hari tu..saya terfkir la nak bagi dorg ni minum MEALSHAKE shaklee tu...mudah je.bagi sesudu masukkan dalam susu dorg bertiga ni....minggu pertama tu takde perubahan sangat...

Iyyadh tetap ngan makanan ringan,tak nak makan nasi...iyyadh ngan isyraf lak mcm tu je la...saya teruskan je la bg sesudu sehari dalam susu dorang ni..dengan harapan ada perubahan dengan anak2 saya ni..

alhamdulilah..hampir sebulan saya bagi dorg consume MEALSHAKE ni...iyyadh dah tunjukkan PERUBAHAN!

dengan sendiri dia akan minta saya suapkan NASi....tak pun mesti kata "mama iyad mau makan nasi dengan telur"

bersyukurnya saya bila dia dah start nak suka makan nasi...alhamdulilah..berkat usaha dan doa seorang ibu yang tak henti2 untuk kebaikan anak2...



Selain tu perubahan yang ada kat dorg ni...asal bangun pagi je mesti senang dah 'membuang'...
sebelum ni kadang sehari tak mem"buang'..makan banyak tapi tak lacar pembuangan tu yang kadang2 buat saya risau gak..

Muali saat tu..saya dah lantik MEALSHAKE ni sebagai supplement TETAP untuk 3 orang hero mama tercinta ISYRAF,IYYADH,dan IZYADH!..:)

bila saya dah mula masuk shaklee..saya kongsikan sedikit sebanyak pengalaman saya sebagai pengguna produk shaklee..bila customer nak minta tolong..saya akan cuba sebaik mungkin untuk membantu mereka dalam apa sahaja masalah mengenai kesihatan mereka..Alhamdulilah semuanya dipermudahkan...alhamdulilah,,,

yang ni testimoni dari customer yang bagi anak dia makan MEALSHAKE..


alhamdulilah....help other to help others..


--------------------------------------------------------------------------------
saya distributor pilihan anda:

umi wasilah 1064902
Pm/whatsapp/sms/ 0128203830
msfariezwasilah@yahoo.com



 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my