Social Icons

6 Julai 2011

Blouse hooDie Bg Si treNdy Muslimah:)

Sejak 2 3 minggu ni....buka FB konfem tgk tag tag baju hoodie...blouse n maxi n terbaru skali tunic hoodie....yg menariknyaaa...ia didatangkan dgn variasi yg baru iaitu bercorak stripe(sblm niyh polos jew)..





pada mulanya..saya pun tak berminat sgt dgn blouse ni..tp bila tgk cara2 penggayaan yg sesuai dgn trend bg muslimah yg up to date..blouse hoodie inspirasi Yuna & Hana Tajima nih semakin mendapat tempat di hati para muslimah kita yg sentisa nak up todate...bukan sekadar ingin menutup aurat..tetapi muslimah juga boleh trendy taw...

blouse ni sgt sesuai di bawa kemana2...mmg sgt simple n trendy! 5 star untuk hoodie ni...tapi bg yg rasa ukuran badan tu gebu sgt..saya suggestkan kene pkai tunic blouse la yeh...sebab blouse yg mcm gambo kat atas ni walopun free size tapi kain dia tu mmbuatkan baju tu ikut lekuk2 badan kita...makin gebu makin la sexy ye nampaknya..... for tunic design....


Yg ni Tunic design...sgt cantik kan....kalo badan tu kecik sgt bole la pki belt untuk nmpak lebih trendy sikit...hrga pun lebih kurang dgn blouse..kalo blouse hoodie hrga pasaran stakat RM65++..tunic pla RM95++..kene pandai cari supplier lah ekk..





for Maxi hoodie pla ala cengginih.. first impression saya tgk nih saya memang tergoda hbs,.:) sgt cantik untuk digayakan pegi dinner o majlis2 tertentu...ok then..smpi sini saje crta kite untuk hari inii..:) next update kite kongsi dgn trend jumpsuit pulak eeihh:)





 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my