Social Icons

19 Julai 2011

Kurung MOdeN lengan Puff Aidilfitri 2011

Selamat Tengahari anda semua.....kira kira tak smpai 2 minggu lagi kita nak sambut Bulan Ramadhan kan.....dan sebulan lepas tu kita sambut Syawal pula.....bestnyaaaaaa....:) tapi saya ada 1 soklan....korang semua dah bt persiapan raya ke? mcm potong baju raya, langsir,. n macam2 lagi....Okeh kali ni saya nak kongsikan sedikit artikel mengenai pilihan busana yang menjadi pilihan untuk raya 2011 nih.....




 
pic kredit to...Anggun Collection


Baju kurung moden lengan Puffy ( ala2 style potongan zaman dulu)...saya kate mcm tu sebab tgk betul2 bahu dia memang macam potongan baju zaman dulu...tak caye tgk gambo atas tu..perhati betoi...potongan bahu dia puffy kan...cantik sgt.....kalo korg nak beli bole direct link kat atas tuh...dia juai baju kurung yg semuanya sangat cantikk...n harga pun ok laa:) ada saiz juga disediakan...


Sekarang ni semua pun nak fesyen2 lengan puffy kan....tapi kalo dah cantik fesyen tu sape tak nak pakaiii..kan kan...okeh la next entry tunggu yeeeh....




 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my