Social Icons

16 Januari 2012

SELAMAT KEMBALI

hye all! pergh since i dah lama tak update my blog..now in year 2012 i would like to try a new life!


nak tau tak wat it is????jadi model?no no no....yeeay! i would like to open a new online businesssss...:)
korang sokong tau..i baru je nak manfaatkan a few yg  i dah blajar masa kt UITM dlu...so i guess its not immpossible i bole achieve dunia bisnes kan  kan kan...:) 


perkembangan skrg i masi tgh susun2 kemas2 kaji2 bisnes baru ni hukhukhuk.....so u all kene rajin lawat blog i tau :) barang yg jual sgt2 berkualiti n very the cheap ! i bole bagi price yg sgt special khas bt pembaca blog  i neh..:) okeh stay tune..( masi dlm mood nak kaji online bisnes nih n tgh susun gambar n fikir strategi..:)~


thanx all!will update sooooonnn


 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my