Social Icons

19 Januari 2012

Fesyen Tudung Bawal Dian Pelangi Idolaku..:)

Salam...btw sebelum mula dgn post baru..ada update terbaru abt fesyen sekarang..nak tau tak?


its TUDUNG BAWAL DIAN PELANGI...




Cantik kan Cik Dian ni...dier ni pereka fesyen yg skrg meningkat naik sbb berjaya merealisolusikan( betul ke ayat aq nihh) fesyen tudung dahulu jadi ikutan trend baru untuk remaja skrg..( me too)

First tyme tgk macam x best pula pakai tudung camnih sebab terrrlampaau la sgt suka pakai shawl...at last i punnn teeerrr addict  skali sampai minat  pula nak jual dgn korang sumaa.:)

cantik kan Cik Dian kite ni...:) ade 10 colour yg available dgn saya skrg tapi blum take a pic lagi....so kene tunggu esok insya Allah saya akn update kat dlm blog niiih yeaa..:) 






cantik kan..sukaaa sgt sgt sgt tgk Dian Pelangi ni...:) okeeh next post will update tudung yg available yeek!



 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my