Social Icons

2 November 2013

IM BACK! yeaayy IM BACK! as a SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR! :)

~ Assalamualaikum November....

lama dah tak mencoret menulis ber blogging nih...since sibuk dengan macam2 bisnes...so many things i'd been treasured a few months ago..

buka kedai,and then get busy...then stop online business for a while sbb busy dgn life as a mother n wifeee..:)

ok dipendekkan cerita...i have my new hobby..my new business,n i am very addicted to this...yes SHAKLEE...yess!

awal tahun lepas berat badan saya 65...sampailah balik ke Penang untuk tggl bersama hubby(polis at Parit Buntar),,i'd stay there for 5months ..started from June until Oct...jadi ceritanya...berat badan bertambah aaannndd bertambaaah...not because of "pregnant'..ohohoiii 5 years lagi to get a new baby i think (kehkehekh)..berat badan naik sebabbb sebbaaabb kuat makan okeh...almaklum makanan di sana semuaaa murah2 ..:)

from 65kg saya naik keeee 75 kilo okeh...erk...T.T

so hari2 risau macammana mau lose weight nihhh,,,,macamana bagaimana hari2 stresssess pkir pasal badan badan badan...

so then tiba2 terbuka hati mau test SHAKLEE....sebelum ni post2 tentang SHAKLEE d fb i just ignored...buat2 tak nampak jer....and for your info...saya mmg beli SHAKLEE product but for my kids only masa tu...just beli MEALSHAKEs...

then terbuka la hati nak test SET KURUS SHAKLEE..i"d consume supplement LEcithin N alfalfa untk sebulan...then bila dah rasa perubahan sikit....saya masuk MEMBER....


(pendek sgt cerita nih) huhu....nak tahu kenapa saya terus  masuk MEMBER lepas consume set KURUS SHAKLEE...nt kita cerita in the next post ok!


#IM BACK FOR BLOGGING..:)




 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my