Social Icons

20 Julai 2011

FESyen HooDie JumpSuit HeRe!..< REVIEW >



Haloowww..selamat petang sumanya..hari ni sibuk sgt sampai lambat nak update blog...oke tanpa buang masa masa saya tgh online fesbuk...cek punya cek kat ruangan iklan yang mana banyaklaaa online shoppers sibuk mengiklankan brg2 jualan dorg( saya sibuk membaca iklan dorg) then saya tertariiik sgt dgn 1 advertising ni..

Fesyen Hoodie yg dahulunya cuma blouse,tunic n maxi kini dah upgrade pegi jumpsuit pulak! ooooww ini sgt membuat saya geram ( pasai saya tak bole nak try....)...review yang saya dapt upload dari sorg reseller dkt fesbuk ni...
kalo korang minat sgt nak beli bole trus ke link ni..http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150378488408502.438522.820913501




Cik Puan ni jual dgn harga yang sgt murah and berpatutan..kain dier tak panas..material mestila kain rayon yang sejuk n yg penting FREE SIZE!..(sori cik empunya fesbuk ni saya tolong promote plaa...n saya download gambo ni dr fb dier..)..

So fashionista trendy muslimah out there cepat la grab ok...cantik sgt jumpsuit ni..ala ala korea versi arab okeh:)
Warna atau ape2 hal nt korg bole kontek sndiri dgn reseller ni..direct ask die ok...Kaler stakat ni yg saya jumpa pla available dalam hitam,purple kat atas nih n cream..p nt mcm yg saya katakan tanyalah pada tuannya yer..okkkkeeh....

Skian untuk rapuan saya pada petang ni sat saya kembali dgn next entry post...da:)








 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my