Social Icons

30 Januari 2012

Pin Tudung Stick a.k.a Pin HIjab




hye all:) lama tak update blog...ni sy nak upload n tunjuk korg suma stok baru untuk pin hijab yg kiut n chomeeel sgt..sgt sgt sgt sesuai untuk digayakan pd semua jenis tudung..tak kire la express keeww,shawl keww..bawal kewww..oohh ya! teringt dgn tudung bawal pla hari tu dah restock tp kebanyakan kaler yg gojes dah di sambaaaar customer..so ada lg la kaler yg tgl..korg yg berminat boleh refer album dkt Fb yeeek sbb HFC akn update dkt FB duluu baru pegi blog....:)

hrga cuma RM2 untuk sbtg jew..tak mhl kaan:) klu korg brminat boleh isi form dkt atas ni keeyh:)

Metallic Rose Pin

red; available
blue; available



Teddy cute Pin

only 2 pairs blue teddy and purple teddy available





butterfly  polka pin

only 2 blue butterfly available






Daisy gojes Pin

SOLD




pinkies cuppies pin

only 2 pink cuppies available



Rose Pin

SOLD

Triple Rose pin
only green available









 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my